Förskola

Gårdeby förskola består av två avdelningar: Smultron och Hallon. Det är två åldersintegrerade avdelningar med barn i åldrarna 1-5 år.
I förskolan satsar vi på att vara ute mycket, oavsett väder. Vi har gårdar som ständigt förbättras och vacker natur omkring oss.
I våra lokaler strävar vi alltid efter att anpassa vår lek och lärmiljö efter barnens intressen och våra pågående teman. Här finns det utrymme till både lek, vila och rörelse. Rörelse har vi ofta i vår lekhall där vi kan leka olika lekar, skapa hinderbanor och utmana barnen motoriskt.
På förskolan serveras dagligen hemlagad mat med ett varierande salladsbord. Vi tycker att alla måltider är viktiga stunder för barnen att fylla på med ny energi och för att orka hela sin vistelsetid.

Vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna och vår avdelning Smultron har även verksamhet tillsammans med vårat fritidshem varje eftermiddag och under lov.
De yngre barnen träffar dagligen de äldre. Vi har ett nära samarbete med skolan och här på Gårdeby känner alla varandra och det skapar en stor trygghet för både barn och vuxna.

Föräldrar och barn kan förvänta sig att alla barn blir sedda här hos oss. Personalen strävar efter att ge alla barn en trygg och stimulerande miljö för utveckling och lärande.

Vi är en förskola som strävar efter att ha mindre avdelningar med hög personaltäthet för att ditt barn ska ges möjligheten att utvecklas i en trygg miljö. 

Låter detta intressant så finns det omsorgsplatser kvar hos oss.
Hör gärna av er om ni vill veta mer eller kanske göra ett besök i vår verksamhet!

Ansöker om plats gör ni via Söderköpings kommun.